CARAVANA SANATATII 2

DWP 000604uminică, 02.02.2014, doi paramedici-pompieri şi doi voluntari din cadrul S.M.U.R.D. Maramureş, aflaţi în timpul lor liber, au participat la o acţiune de verificare a tensiunii arteriale şi glicemiei, destinată cetăţenilor  din comuna Dumbrăviţa.

70 de cetăţeni din comuna Dumbrăviţa au beneficiat de testările  gratuite, efectuate în incinta şcolii vechi din localitate. Locuitorii ale căror  valori au depăşit limitele normale au fost îndrumaţi către medicii lor de  familie

Acţiunea face parte din programul “Caravana sănătăţii” iniţiat de către  U.A.C. Europe şi Asociaţia Nemus din Dumbrăviţa, cu sprijinul S.M.U.R.D.  Maramureş, care are drept scop îmbunătăţirea stării de sănătate a cetăţenilor comunei.

Campania va continua pe parcursul lunilor februarie şi martie, în  toate satele din comună- Cărbunar, Chechiş, Rus, Şindreşti şi Unguraş.
Următoarea acţiune va avea loc în Chechiş, duminică, 9 februarie, începând  cu ora 12, la şcoala din Chechiş.

LT.COL. IOAN MUREŞAN, ÎMPUTERNICIT INSPECTOR ŞEF I.S.U.  MARAMUREŞ “Am participat la această acţiune la solicitarea autorităţilor locale din  Dumbrăviţa. Vom sprijini campania desfăşurată în beneficiul cetăţenilor  comunei pe toată durata desfăşurării ei. Este încă o dovadă că personalul  I.S.U. – S.M.U.R.D. Maramureş este mereu alături de cetăţeni, nu doar pe timpul unor situaţii de urgenţă, ci şi în viaţa de zi cu zi. Sperăm că acţiunea  va avea efecte benefice în ce priveşte starea de sănătate a membrilor  comunităţii”
„Este o acţiune care face parte din campania noastră de prevenire şi  îmbunătăţire a stării de sănătate a populaţiei şi ne bucurăm că dumbrăvicenii  au răspuns în număr mare la această campanie gratuită şi sperăm ca acţiunea  să aibă acelaşi efect şi în celelalte localităţi. Le mulţumesc pentru sprijin  celor de la SMURD” – Iulian Gheorghe, directorul general al UAC Europe.

WP 000626

WP 000639