Zilele UACE

on .

img2IMG 0506Circa 1000 de persoane, concursuri, premii, distracţie, voie bună, un mini-parc de distracţii pentru cei mici. Pe scurt, coordonatele unei sărbători deosebite pentru UACE, deveniză deja tradiţie: Zilele companiei.

 

La mijlocul săptămânii trecute, „fabrica de avioane”, Universal Alloy Corporation Dumbrăviţa s-a mutat la Secret Garden Dăneşti. Motivul? Cea de-a treia ediţie a Zilelor UACE. Pe model american, orice companie care se respecta, oferă, după un an de muncă, o zi de relaxare angajaţilor. Aşa că, toţi angajaţii fabricii, împreună cu familiile lor şi un invitat au putut participa la Sărbătoarea companiei.

 

Politica companiei este una îndreptată înspre comunitate şi către angajaţi. Astfel că, alături de condiţiile deosebite de muncă şi salarizare şi posibilităţile de dezvoltare în cadrul firmei, UACE oferă angajaţilor o serie de facilităţi şi recompense inedite. Una dintre ele este Zilele UAC, o zi în care munca, dedicarea, profesionalismul sunt sărbătorite prin multă distracţie. Şi în acest an, Angajaţii UAC împreună cu familii şi invitaţi lor au fost invitaţi la o petrecere grozavă care s-a dat în aer liber. Invitaţii s-au putut bucura de grătare, mesele întinse cu bunătăţi, de concursurile şi programele puse la dispoziţie de organizatori, iar cei mici s-au delectat la rândul lor cu picturi, vată de băţ, tobogane, jocuri şi concursuri sportive.

img2IMG 0481

Mai mult, toţi participanţii au primit bilete pentru o tombolă cu premii consistente puse la dispoziţie de companiei şi de colaboratorii UACE. Astfel că, pe lângă faptul că şi-au cunoscut mai bine colegii şi au petrecut câteva ore plăcute, participanţii au plecat acasă cu premii variate, constând în special în electronice şi electrocasnice. Directorul companiei, Iulian Gheorghe le- a mulţumit tuturor pentru dedicaţia şi abnegaţia cu care şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu şi a menţionat că 2011 a fost un an bun pentru UAC, iar 2012 speră să fie un an şi mai bun.

img2IMG 0483img2IMG 0489img2IMG 0493img2IMG 0500img2IMG 0505

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook