Bal de Dragobete!

pics 151Şcoala Dumbrăviţa în parteneriat cu UACE şi Asociaţia Nemus au marca sărbătoarea iubirii, Dragobetele printr­un concurs de Miss şi Mister şi un bal.
Luni, 24 februarie, de la ora 14, toţi elevii claselor a VII şi a VIII din comuna Dumbrăviţa au fost invitaţi la Balul de Dragobete. Elevii au putut participa la un concurs de Miss şi Mister care le­a testat cunoştinţele, originalitatea şi farmecul. La start s­au înscris 8 perechi, care au avut de trecut de şapte probe. Prima a fost cea a prezentării, în care concurenţii au explicat motivele pentru xare s­ au înscris în concurs. A urmat proba de dans şi apoi cea a declaraţiei de dragoste, care a trebuit să fie cât mai originală şi să folosească o serie de cuvinte alese de organizatori. Apoi concurenţii au trebuit să recunoască melodia, după ce au ascultat câteva secunde din ea. După cea­a de­a patra probă, în concurs au rămas doar 5 perechi, care au trecut de alte trei probe: proba teoretică, proba „cine găseşte inimioara” şi apoi „proba practică­ machiaj”­ băieţii au trebuit să­şi macheze partenerele. În urma deliberării s­a stabilit ca locul I să fie ocupat de pereche cu numărul I: Vari Mihaela şi Oltean Raul, locul II: Pălincaş Claudiu şi Păşcan Carla, perechea cu numărul 7 şi locul III a fost ocupat de perechea cu numărul II: Lăcătuş Florin şi Sabo Nicoleta, care au primit din partea UACE şi Asociaţiei Nemus tichete cadou şi diplome înmânate de Corina Mulea, PR  şi Office Manager UACE. Iulian Gheorghe, directorul general al UACE prezent la eveniment le­a urat tinerilor distracţie plăcută, iar directorul şcolii Dumbrăviţa, Magdalena Tomşa le­a vorbit copiiilor despre semnificaţia zilei de Dragobete.
După concurs, toţi elevii au participat la o mini­discotecă. Şi, mai mult, au putut urmări evoluţia colegilor care frecventează cursurile de dansuri oferite gratuit de UACE şi Asociaţia Nemus, care au pregătit un moment special.
  • pics_055
  • pics_059