Festivitatea de premiere

sfarsit de an DumbtavitaIIMG 0150Se spune că există momente care ne fac viaţa o sărbătoare. Unul dintre aceste momente este festivitatea de premiere de la sfârşitul unui an şcolar.

Câtă emoţie, câtă nerăbdare, din partea copiilor şi a părinţilor!

Cu câtă emoţie aşteptau copiii să-şi audă strigat numele pentru a urca pe scenă să-şi primească premiul, în ropote de aplauze. Adevăraţi actori pe scena vieţii, cu rezultate frumoase la învăţătură, concursuri şi diferite activităţi extraşcolare.

Este un sfârşit de drum, al cunoaşterii şi al autocunoaşterii, străbătut în echipă. O echipă formată din elevi, părinţi, dascăli, sponsorul UACE (Iulian şi Corina - pe drept numiţi prietenii noştri), oficialităţi locale (primar şi consilieri locali) bazată pe respect, încredere şi imaginaţie

sfarsit de an ChechisIIMG 0090Aş vrea să mulţumesc tuturor copiilor, atât celor care prin rezultatele obţinute la concursuri şi olimpiade au făcut cunoscută şcoala noastră, cât şi celor care m-au ajutat în anumite momente cu încrederea lor şi mi-au dat puterea să merg mai departe, să lupt pentru ei.

Aş vrea să le mulţumesc pentru îmbrăţişările calde şi sincere şi să le spun minunatul Vă iubesc!

Aş vrea să mulţumesc părinţilor care s-au implicat cu multă dăruire în viaţa şcolii şi să-i felicit pe toţi cei care astăzi ar fi vrut să strige, când şi-au văzut copilul premiat: Ăsta e copilul meu!

Mii de mulţumiri firmei UACE cu care am avut o strânsă colaborare, o colaborare valorificată prin multe sponsorizări: premii, tabere, excursii.

sfarsit de an DumbtavitaIIMG 0128sfarsit de an RusIIMG 0183Aş vrea să felicit şi corpul de dascăli, acei dascăli, care cu glasul stins şi mâinile tremurând de emoţie împărteau lauri. Oh, cât de minunată este menirea de a fi dascăl, de a fi susţinătorul copiilor. Aceşti eroi necunoscuţi. Nu sunt cuvinte mari, îndrăzneţe, ci adevăruri, pentru că, ce poate fi mai minunat, decât să fi prieten cu cei mici, să reuşeşti să le insufli înţelepciune, încredere şi responsabilitate cu multă blândeţe?

Închei prin a dori mult succes absolvenţilor de clasa a VIII-a la examenul care bate la uşă şi tuturor le spun Vacanţă plăcută!

Director, Mariana MANEA