Caravana consultaţiilor optometrice s-a încheiat

on .

Vreme de trei săptămâni, UACE şi Asociaţia Nemus le-au oferit posibilitatea cetăţenilor din comună să-şi facă consultaţii optometrice (prescripţii ochelari) gratuite.

 

WP 000203Pentru al treilea an consecutiv, UAC Europene şi Asociaţia Nemus au organizat o acţiune devenită deja tradiţie: „Consultaţii optometrice gratuite- prescripţii ochelari. O acţiune care, la fiecare ediţie s-a dovedit a fi una în beneficiul sănătăţii dumbrăvicenilor, motiv pentru care s-a şi bucurat de un interes crescut din partea lor.

De la mijlocul lunii februarie, timp de trei săptămâni, locuitorii comunei au avut ocazia să participe gratuit la astfel de consultaţii care s-au desfăşurat în trei localităţi: Dumbrăviţa, Rus şi Chechiş. Astfel, cetăţeni comunei au putut beneficia de serviciile unei profesionist renumit în domeniu, optometristul Carima Cerniştean, de la Vision Optix, afiliat cabninetului domnei doctor oftalmolog Maria Truş, cu care colaborează societatea, şefa secţie de oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Astfel, oamenii au putut să-şi „verifice vederea” şi să-şi comande ochelarii potriviţi, la preţuri pornind de la doar 70 de lei, pe care i-au primit în trei zile, acasă. Pentru informaţii dumbrăvicenii pot suna la numerele de telefon: 0262250190 sau 0726710183.

   WP 000266  WP 000235

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook