Premianţii concursului aniversar al GAZETEI de Dumbrăviţa

10 dumbrăviceni, cititori fideli ai GAZETEI de Dumbrăviţa au câştigat bonuri valori din partea UAC Europe şi a Asociaţiei Nemus.

WP 000143Concursul lansat de GAZETA de Dumbrăviţa la apariţia numărului aniversar 50 a avut mare succes printre cititorii revistei. Până la ora închiderii ediţiei trecute a revistei s-au înscris în concurs 50 de persoane care au avut toată colecţia revistei, de la numărul 20, ultimul concurs, la numărul 50. Datorită numărului mare de cititori care au continuat să sune, organizatorii au decis ca toţi cei care au colecţia completă să se prezintă în ziua concursului la Căminul Cultural Dumbrăviţa. Astfel, la ora 17, miercurea trecută, căminul cultural a adunat circa 60 de persoane. S-a decis ca, prin tragere la sorţi, 10 dintre ei să beneficieze de tichetele cadou oferite de UAC Europe şi Asociaţia Nemus. Pentru a înlătura orice dubiu, tragerea la sorţi a fost făcută de către o fetiţă din public. Apoi au fost verificate revistele câştigătorilor. Pentru cei care nu au avut colecţia completă, extragerea s-a repetat. În final, cei 10 norocoşi au fost:

· Curtuiuşan Dorel, Dumbrăviţa 72/A

· Muresan Simona, Dumbrăviţa 130

· Pricop Maria Iulia, Dumbrăviţa 340

· Lăpuşan Mariana, Şindreşt 189

· Păşcan Daciana, Dumbrăviţa nr. 20

· Ciocotişan Elvira, Şindreşti 121

· Pop Ancuţa, Rus, 76

· Şovre Marilena, Cărbunari nr. 25

· Mureşan FlVIU Dumbrăviţa 295

· Fărcaş Cosmin, Unguraş 69

Premiile au fost înmânate de reprezentatul UAC Europe, Corina Mulea, care i-a felicitat şi le-a mulţumit tuturor participanţilor.

WP 000138