5 maramureşeni, angajaţi ai UAC Europe, la Maratonul de la Viena

on .

Peste 40.000 de alergători din 120 de țări s-au înscris la ediția din acest an a maratonului orașului Viena – Vienna City Marathon 2014 -, cel mai mare
eveniment sportiv din Austria. Vienna City Marathon, pe scurt VCM, a devenit cel mai mare eveniment sportiv din Austria. A XXXI-a ediție a Vienna City Marathon va avea loc duminică, 13 aprilie 2014, pe o distanță de 42,195 km.
Nu degeaba statisticile arată că un milion de austrieci aleargă, cu regularitate, cel puțin o dată pe săptămână. Din fericire, şi Maramureşul a avut cinci reprezentanţi la această competiţie.
Ontana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, a decis să participe la eveniment.
În total, circa 100 de angajaţi ai grupului au luat startul competiţiei. UAC Europe a fost reprezentată prin: Corina Mulea, Kinga Rădulescu Szabo, Radu Bilţ, Nicolae Babiciu şi Cătălin Cudalbu.
Corina Mulea a spus că participarea la maraton a fost o experienţă inedită pentru fiecare dintre ei: „a fost primul maraton la care am participat şi a fost
cu adevărat un eveniment impresionant.
Este uluitor să vezi 42000 de oameni alergând”. Toţi maramureşenii noştri au terminat ştafeta şi s-au clasat pe un loc care le face cinste. Corina Mulea spune că: „competiţia nu a fost deloc uşoară, dar ne-a dat putere şi entuziasm mulţimea.Au fost mii de oameni, de toate vârstele, adunaţi pe margine, pentru a ne susţine. Deosebit de prietenoşi, fără să ne cunoască, ne întindeau apă şi fructe”. Dincolo de competiţia în sine, evenimentul a fost un bun prilej pentru angajaţii Montana Tech Components AG să se cunoască mai bine, să-şi sudeze relaţia, să socializeze. Din acest punct de vedere, maratonul a fost un adevărat team building.
Corina Mulea spune că cei 5 îşi doresc să participle şi anul viitor, fiecare la o etapă superioară şi să se pregăteasvcă mai mult până atunci. Felicitări tuturor.

uace viena

corina mulea in viena

maramureseni la viena

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook