Despre noi

Asociatia corporatistă “Nemus” este o structură eficientă prin care reuşim să punem în practică politica noastră de implicare în comunitate.

Prin intermediul Asociatiei “Nemus” dorim să ne implicăm în dezvoltarea socială şi culturală a comunităţilor locale. În acest sens, dorim să promovăm drepturile copiilor, să desfăşurăm programe educative şi sportive stimulative, să ne implicăm în proiecte de prevenire a abandonului social precum şi în alte programe, destinate categoriilor sociale defavorizate si numai.

Am ales să ne implicăm şi suntem responsabili!

Pentru UAC Europe, responsabilitatea corporatistă este un aspect fundamental pentru modul în care ne desfăşurăm activitatea. Gândim şi acţionăm într-o manieră responsabilă, pentru că suntem convinşi că fiecare dintre noi este răspunzător faţă de mediul şi comunitatea în care trăieşte. Dezvoltăm o cultură corporatistă, la toate nivelele organizaţionale, oferim modele şi exemple de implicare prin ceea ce suntem şi ceea ce facem. Ne implicăm în problemele comunităţii şi suntem interesaţi să găsim soluţii pentru acestea.