Dumbrăvița Verde, o nouă ediție de succes

IMG-20190903-WA0051În perioada 2-4 septembrie a avut loc o nouă ediție a proiectului Dumbrăvița Verde, realizat an de an de Asociația NEMUS și UAC Europe.

Tinerii din comuna Dumbrăvița au dat din nou „undă verde” responsabilității și grijii pentru mediul înconjurător în cadrul proiectului devenit deja tradiție: Dumbrăvița Verde. În acest an, evenimentul a avut loc în perioada 2-4 septembrie și a fost coordonat, ca în fiecare an, de Alexandra Lazăr. În proiect s-au înscris 50 de elevi ai Școlii Profesionale Dumbrăvița, provenind din toate satele comunei, și cinci cadre didactice:

Andreica Ileana, Bârda Maria, Ciocotișan Maria, Delescu Maria și Filipan Aurelia.
În cele trei zile, tinerii au curățat toate satele comunei și cursul apelor curgătoare. Și, după muncă, miercuri a venit și răsplata. Evenimentul s-a încheiat ca de fiecare dată cu festivitatea de premiere și o mini-petrecere.
Toți participanții au fost recompensați cu premii și diplome, fiind felicitați de către oficialitățile prezente.

Corina Mulea, Director Resurse Umane UAC Europe, a spus că rezultatele acestui proiect sunt tot mai vizibile de la an la an: „Datorită exemplului pozitiv pe care îl dați în comunitate, anual, cantitatea de deșeuri scade și m-aș bucura ca în câțiva ani să nu mai avem ce să adunăm, să nu mai vedem gunoaie aruncate în natură, în cursul văilor sau pe stradă. Vă felicit pe fiecare dintre voi pentru că ați ales să vă implicați în acest proiect, felicit cadrele didactice, o felicit pe Alexandra și mulțumim reprezentanților primăriei și celor care ne-au sprijinit în organizarea acestei ediții. De asemenea, vreau să-i mulțumesc lui Ionică Chiorean, care a fost zi de zi alături de voi și a avut grijă să nu vă lipsească, logistic, nimic. Vă doresc mult succes în noul an școlar”.

Primarul Felician Ciceu a spus: „Felicit compania UAC Europe, elevii și profesorii implicați în acest proiect și le mulțumesc pentru implicarea în comunitate”.

Magdalena Tomșa, directorul Școlii Profesionale Dumbrăvița, a mulțumit de asemenea UAC Europe care an de an organizează acest proiect educativ și i-a felicitat pe elevii care au ales să-și rupă câteva zile din vacanță pentru a se implica într-un proiect educativ, cu beneficii asupra mediului și a comunității.

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe, a transmis de asemenea un mesaj de felicitare tuturor celor implicați în organizarea acestui proiect devenit tradiție și a arătat că UAC Europe va sprijini și în viitor astfel de proiecte care promovează grija și respectul pentru mediu și pentru cei din jur.

20190904 131710

20190902 084127