Tabăra UACE, ediția a II-a

on .

20190807 122533 004În perioada 29 iulie - 2 august a avut loc cea de-a doua ediție a Taberei UAC Europe din acest an, dedicată copiilor angajaților companiei și ai angajaților din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

100 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, 5 zile de distracție și voie bună, amintiri de neuitat. Pe scurt, cea de-a doua ediție a Taberei de vară UAC Europe, care s-a desfășurat în perioada 29 iulie - 2 august la Centrul Afterschool „Sfântul Apostol Andrei” din comuna Dumbrăvița. Timp de o săptămână, copiii au putut socializa, au învățat lucruri noi și distractive și s-au jucat în aer liber, fără telefon mobil, fără calculator, dar cu multă căldură în suflete. Prietena copiilor, psihologul școlar Monica Puha a fost și de această dată gazda și inima taberei de vară. UAC Europe a asigurat gratuit transportul copiilor, apă, sandvișuri, precum și activitățile zilnice și materialele necesare.

Luni, prima zi a taberei a fost dedicată dezvoltării personale, împreună cu psihologul Liana Covaciu, dar și cunoașterii comunei. Astfel, copiii au vizitat Biserica ortodoxă cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” din Dumbrăvița, fiind primiți cu multă căldură de preotul paroh Bogdan Ciocotișan, care se implică anual în organizarea acestei taberei. De asemenea, copiii s-au jucat la parcul amenajat de Primăria Dumbrăvița și UAC Europe, au desenat pe asfalt și au făcut fotografii.

Cea de-a doua zi a fost dedicată activităților susținute de personalul specializat de la Palatul Copiilor. Astfel, copiii au avut parte de un curs de aeromodele, în care au construit avioane de hârtie, pe care le-au testat ulterior pe terenul de fotbal al comunei, iar cele mai rapide au fost premiate cu dulciuri. De asemenea, după pauza de masă a urmat o lecție de canto pe cinste, în care copiii au cântat cântece tradiționale din Maramureș.

Ziua de miercuri a fost una plină de activități. Activitățile diverse, interactive și educative, în limba engleză, au fost susținute de cei 13 voluntari AIST. Apoi, la orele prânzului, copiii au primit vizita polițiștilor, care le-au spus multe lucruri interesante și apoi le-au arătat ce pot face cei doi câini, Vis și Max, de doar 5 luni. După aceea a urmat mult așteptata vizită la fabrica UAC Europe, unde copiii s-au întâlnit cu părinții lor, dar și cu conducerea companiei: Daniel Vărzaru - Chief Financial Officer UAC Europe, Kinga Rădulescu - Head of Human Resources, Europe & Asia și Corina Mulea - Director HR. Copiii, îmbrăcaţi îi ie tradițională, au pregătit o suită de cântece și dansuri, molipsindu-i pe cei prezenți cu veselia lor. Efortul lor nu a rămas nerăsplătit, primind din partea conducerii UAC Europe o fotografie care să le amintească de această tabără, prăjituri și baloane cu heliu care au fost lansate, spre bucuria copiilor. Daniel Vărzaru le-a urat tuturor o vacanță cât mai frumoasă în continuare și i-a asigurat că aceste tabere de vară vor avea loc în fiecare an.

Ziua de joi a fost dedicată mișcării, alături de personalul Clubului sportiv Gymgees, care a pregătit multe activități creative și distractive. După amiaza a fost dedicată din nou desenelor pe asfalt, dezvoltării personale și distracției.

Ziua de vineri, ultima zi de tabără a fost dedicată unei vizite la Mănăstirea Habra, alături de preotul Bogdan Ciocotișan, iar în cea de-a doua parte a fost organizată o petrecere. La sfârșit, copiii și-au luat rămas bun, cu lacrimi în ochi, și au promis că vor reveni anul viitor în tabăra prieteniei.

  • 20190807_122533_004
  • 67661280_611261232614602_2310699427519528960_n
  • poza de grup tabara 3

Impresiile copiilor

*Mi-au plăcut toate activitățile.
*Mi-au plăcut activitățile, cântecele, jocurile și faptul că mi-am făcut prieteni noi.
*Mi-a plăcut că am învăţat cântece și mi-am făcut prieteni noi.
*Am participat la tabără cu mult entuziasm, deoarece am așteptat să-mi revăd prietenii din anii trecuți. Cel mai mult mi-a plăcut activitatea cu câinii de la poliție. Doamna Monica s-a purtat foarte frumos și a fost ca o mamă pentru noi, în această săptămână. Îmi doresc să particip și anul viitor la Tabăra UAC.
*Mi-au plăcut toate activitățile și aș vrea ca această tabără să dureze mai mult.
*Cel mai mult mi-a plăcut concursul de avioane de hârtie, desenul cu cretă, desenele cu ajutorul lipiciului și jocurile sportive.
*Mi-au plăcut jocurile din tabără și faptul că mi-am făcut noi prieteni. Aștept cu nerăbdare tabăra de anul viitor.
*Mă bucur că mi-am regăsit prietena cea mai bună, mi-am făcut noi prieteni. Am ales să vin în tabără pentru că am știut că mă voi distra.

*Mi-a plăcut tot în această tabără.
*Această tabără ne-a oferit activități distractive. Mulțumim UACE!
*Mi-au plăcut activitățile și doamna care s-a ocupat de noi este foarte drăguță.
*Cel mai mult mi-a plăcut în această tabără concursul de lansare a avioanelor de hârtie, pe care le-am confecționat după un tutorial, la care am participat cu entuziasm obținând locul II. M-a impresionat și demonstrația polițiștilor, cu câinii lor, dar și sfaturile primite de la doamna polițist, care au fost foarte înțelepte. Cu toate acestea, unitatea grupului nostru este cea
mai prețioasă comoară. Doamna Monica ne-a învățat ce înseamnă respectul, prietenia, colegialitatea. Voi rămâne cu multe amintiri frumoase.
*Sunt pentru a doua oară în tabără, cel mai mult mi-au plăcut voluntarii. Îmi doresc să vin și anul viitor.
*Mi-au plăcut mâncarea și activităţile.
*A fost minunat!
*Mi-a plăcut mult vizita la UACE în care am înălţat baloane. A fot minunat!
*Mi-a plăcut când am făcut sport și am mers în parc.
*Mulţumim UACE!
*Îmi pare rău că tabăra se termină atât de repede.
*Mi-au plăcut activitățile.
*Mă bucur că am învățat cântece noi și mi-am făcut noi prieteni.
*Activitățile au fost minunate și m-am distrat.
*Îmi place că desenăm, pictăm și învățăm lucruri noi.

*Mi-au plăcut cântecele și dansurile pe care le-am pregătit pentru vizita la fabrică.
*Cel mai mult mi-a plăcut vizita la UACE. Aș vrea să se mai organizeze o astfel de tabără.
*Iubesc tabăra UACE!
*Mi-a plăcut totul, mai ales când a venit poliția cu câinii.
*A fost super, mi-au plăcut toate activitățile, voi reveni și anul viitor. Mulțumim UACE!
*Mă bucur că am participat la această tabără.
*Cel mai emoționant a fost când am lansat baloane la UACE. Vă mulțumim pentru tot și vă iubim!
*Vin în tabără de la 6 ani și abia aștept fiecare ediție.
*Toate activitățile au fost frumoase și educative, am învățat lucruri pe care nu le voi uita și mai ales am legat prietenii strânse.
*Cel mai mult mi-a plăcut să mă joc cu câinele Max, care deși are doar 5 luni va fi un câine polițist pe cinste.
*Mi-a plăcut mult vizita la UACE și lansarea de baloane.
*A fost o săptămână minunată, mi-a plăcut tot!
*Mi-a plăcut mult ora de sport.
*Mi-a plăcut mult când am confecționat avioane de hârtie.
*Îmi plac toate activitățile și faptul că ne jucăm împreună.
*Mi-a plăcut petrecerea de final și vizita la Mănăstirea Habra.
*Mi-au plăcut sandvișurile, copiii și activitățile.
*Cea mai frumoasă tabără de vară, mulțumim UACE!

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook