A început scoala!

on .

elevi-scoalaÎn 14 septembrie au avut loc festivitățile care au marcat începerea anului școlar 2015-2016 în toate structurile din comuna Dumbrăvița.
Emoții, flori, vise și urări pentru noul an școlar. Pe scurt, așa s-ar putea descrie festivitățile dedicate începutului de an școlar din comuna Dumbrăvița.
În toate structurile comunei, elevii au fost întâmpinați de oficialitățile locale: primarul Felician Ciceu, consilieri locali, de preoți și bineînțeles de dascăli și de doamna director Tomșa Magdalena, care le-au urat bun venit și succes în noul an școlar.
La festivitatea de început de an școlar din Dumbrăvița a participat și Kinga Rădulescu Szabo, directorul de resurse umane a UAC Europe care le/a urat elevilor mult succes în noul an școlar, multă răbdare cadrelor didactice și a reitinerat interesul deosebit pe care compania din care face parte îl avcordă educației, un domeniu prioritar pentru viitorul copiilor și al comunității. UAC Europe și Asociația Nemus au fost un partener constant al școlilor și al educației și vor sprijini activitățile școlare și extrașcolare și în acest an școlar.

De altfel, toamna aceasta va fi una extrem de bogată în proiecte și activități inedite, din care nu vor lipsi concursurile școlare tematice, cum ar fi conxursul de eseuri ”Eroii de lângă noi” organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, activitățile de dezvoltare personală și îmbogățire a cunoștințelor, de promovare a valorilor și principiilor cum ar fi ”Turul rezistenței anticomuniste”, de creșterea a gradului de educație pentru sănătate, taberelew cum ar fi deja tradiționala Tabără de limba engleză de la Izvoare dar și activitățile distractive cum e Balul Toamnei. Evident, nu vor lipsi nici surprizele. Vom reveni cu detalii în numerele viitoare ale GAZETEI de Dumbrăvița.
Noul an şcolar începe luni 14 septembrie şi se va încheia în 24 iunie 2016. Prima vacanţă va fi în perioada 31 octombrie - 8 noiembrie, pentru elevii din clasele pregătitoare şi cei din clasele I-IV, dar şi pentru copiii de la grădiniţă.
Vacanţa de iarnă este programată de sâmbătă 19 decembrie 2015 până duminică 10 ianuarie 2016. Din 11 ianuarie până în 5 februarie 2016 continuă cursurile semestrului întâi, iar vacanţa intersemestrială va începe sâmbătă 6 februarie şi se va încheia duminică 14 februarie. Semestrul al doilea va începe în 15 februarie şi se încheie vineri 24 iunie, în perioada 23 aprilie - 3 mai 2016 fiind programată vacanţa de primăvară. Din 25 iunie până în 11 septembrie, elevii vor fi în vacanţa de vară, anul şcolar 2016-2017 urmând să înceapă din 12 septembrie.

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook