Balul Dragobetelui

on .

În 22 februarie, UAC Europe, Asociaţia Nemus, în parteneriat cu Şcoala Dumbrăviţa au celebrat iubirea printr-un eveniment special: Balul Dragobetelui. Începând cu ora 14, toţi elevii claselor V-VIII au fost transportaţi la Căminul Cultural din Chechiş unde a avut loc evenimentul care a îmbinat distracţie, concursuri şi premii.

DSC 2435Concursuri, premii şi multă distracţie. Elevii şcolilor din comuna Dumbrăviţa au sărbătorit Dragobetele într-un mod inedit: printr-un bal organizat de UACE şi Asociaţia Nemus, în parteneriat cu şcoala Dumbrăviţa- director coordinator Manea Mariana. Astfel, în 22 februarie, toţi elevii au fost transportaţi cu autobuzele puse la dispoziţie de sponsori la Căminul Cultural Chechiş, unde a fost programat să înceapă “Balul Dragobetelui”. Evenuimentul a coincis cu vizita voluntarilor din cinci țări diferite: Franța, Germania, Spania, Italia și Turcia, în cadrul proiectului „Europe Habits”, care au şi făcut parte din juriu.

Fetele şi băieţii s-au putut înscrie la un concurs inedit. În total s-au aliniat la start 17 perechi care au trecut prin mai multe probe de concurs. Prina a fost cea de dans. Au urmat cele de alergare în echipă (fata şi băiatul fiind legaţi de un picior), proba cu portocala: cuplurile au trebuit să danseze ţinând între ei o portocală, proba mărului- fetele au ţinut mărul de codiţă, iar băieţii au trebuit să-l mănânce fără să-l atingă şi proba dicţiei. În urma deliberării s- a decis ca locul III să fie ocupat de Elena şi Victor – de la şcoala Chechiş; locul II – Carla şi Claudiu- de la şcoala Rus şi premiul I- Melania şi Marian de la Şcoala Dumbrăviţa.

Evident, câştigătorii au fost recompensaţi cu premii, oferite de UAC Europe, înmânate de directorul de resurse umane Kinga Rădulescu-Szabo. Balul a continuat cu o mini-discotecă.

DSC 2482

DSC 2506

DSC 2507

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook