Cursuri Engleza

Încă de la înfiinţare, Asociaţia American International School of Transylvania şi-a asumat rolul de a fi Poarta deschisă spre lume. Prin derularea de activităţi de educaţie de înaltă calitate, echipa noastră doreşte să investească în copiii care au un potenţial deosebit de învăţare, indiferent de statutul social al părinţilor. În acest sens, începând cu luna noiembrie am demarat proiectul Every Child Matters (Fiecare copil contează) în cadrul căruia şapte colegi de-ai noştri din Statele Unite ale Americii, Germania, Danemarca şi Polonia fac activităţi de educaţie non formală în limba engleză cu copiii din Dumbrăviţa, Rus, Chechiş, Unguraş şi Şindreşti.

Chiar dacă locuiesc în zone rurale şi au acces la mai puţine activităţi extraşcolare, aceştia ne- au întâmpinat cu mult entuziasm, apreciind activităţile desfăşurate împreună cel puţin la fel de mult ca şi copiii cu care lucrăm în Baia Mare. Credem cu tărie că toţi copiii merită şansa de a interacţiona cu tineri din străinătate care să-i inspire spre a învăţa limba engleză şi să-i motiveze să-şi atingă potenţialul maxim spre a ajunge acolo unde nici nu îndrăznesc să spere. Ne dorim să sprijinim educaţia acestora şi mulţumim la rândul nostru companiei Universal Alloy Corporation Europe care susţine asociaţia noastră pentru a ne putea realiza obiectivele ambiţioase.

20131129 124421International School of Transylvania20131129 125506Cursuri de engleza