Tabăra de engleză

tabara englezaÎn weekendul trecut a avut loc cea de-a treia ediţie a taberei gratuite de limba engleză, organizate de UACE. Timp de două zile, 15 elevi au avut posibilitatea să-şi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză într-un mod inedit şi atractiv, alături de profesoara Oana Teremtuş şi să participe la cursurile de dezvoltare personală şi team building alături de psihologul Liana Covaciu. Iulian Gheorghe, directorul UAC Europe a spus că-şi doreşte ca acest eveniment să aibă loc în fiecare an.

Impresiile participanţilor

A fost o experienţă interesantă şi educativă. Mi-a plăcut. (Pogăcieş Oana)

Această tabără a fost frumoasă şi interesantă, am învăţat multe lucruri utile şi interesante. (Mic Claudia)

În aceste 2 zile am învăţat multe şi despre mine şi multe alte lucruri. Dacă ar fi să reiau aceste 2 zile, nu aş schimba nimic. (Costin Emilia)