„Deschide uşa creştine!”

on .

Spiritul sărbătorilor de iarnă constă în primul rând a dărui. Tocmai de aceea, UAC Europe a dorit să dăruiască un strop de bucurie dumbrăviţenilor, invitându-i la un eveniment inedit dedicat acestei perioade.

În prag de sărbători, duminică, 18 decembrie, UAC Europe a organizat un eveniment special pentru locuitorii comunei Dumbrăviţa: „Deschide uşa creştine”, un concert de colinde avându-l în prim plan pe celebrul interpret Marinel Petreuş şi un grup de tineri talentaţi de la Liceul de Artă Baia Mare.

DSC 0010

Aşa cum se cuvine într-o casă de oameni gosdpodară, invitaţii adunaţi la Căminul Cultural Dumbrăviţa, circa 200 de persoane, au fost întâpinaţi cu vin fier, ceai, covrigi şi cozonaci. Iar copiii veniţi în număr mare la spectacol au primit dulciuri. Într-o atmosferă caldă, asigurată de crenguţe de braţ şi luminiţe şi miros de scorţişoară şi vin fiert, dumbrăviţenii au putut asculta un program deosebit de variat, pornind de la colinde tradiţionale, la cântece de iarnă în limba engleză. Surpriza au reprezentat-o cei trei brondoşi, care, cu zgomotul făcute de clopotele lor, au alungat nenororicirile şi gândurile negre, aşa cum spune tradiţia. Celebrii mascaţi au fost deliciul celor mici, care s-au înghesuit să-şi facă poze cu „moşii”. Iulian Gheorghe, directorul UAC a ţinut să le mulţumească autorităţilor şi cetăţenilor pentru colaborarea şi sprijinul din anul care se încheie şi să le ureze tuturor sărbători frumoase, menţinând totodată că astfel de acţiuni vor avea loc şi în viitor.

DSC 0034DSC 0036

Arhiva

Contacteaza-ne

  • Str. Principala Nr. 244A
  • Dumbravita
  • Maramures
  • 437145
  • Romania

Urmareste-ne pe Facebook

facebook